Meeloopdag Interactive Performance Design - 9 december

  • 09/12
Meeloopdag Interactive Performance Design - 9 december

Wil je leren hoe je interactieve ervaringen kunt ontwerpen en creëren waarbij je het publiek betrekt en activeert? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van technologie en media om verhalen te vertellen en te beleven? Houd je van samenwerken met verschillende disciplines en experts om innovatieve projecten waarbij interactie met het publiek centraal staat te realiseren? Dan is IPD misschien wel iets voor jou!

KOM VOORPROEVEN
Kom naar de meeloopdag van Interactive Performance Design en ontdek hoe je zelf een interactieve performance kunt maken.

9 december 2024
10:00 - 16:00
Janskerkhof 17/18


PROGRAMMA
Je maakt kennis met onze docenten en studenten, die je alles vertellen over de opleiding, vakken, projecten en beroepsmogelijkheden. Je krijgt ook de kans om zelf mee te doen aan een playtest, waarin je een interactief spel of een interactieve installatie gaat testen. Bovendien ga je aan een workshop deelnemen.

MELD JE AAN
Enthousiast om met ons mee te lopen? Meld je dan vooraf aan via onderstaande knop. Zo krijgen wij een goed beeld van jouw wensen en kunnen we onze meeloopdagen nóg persoonlijker maken.

aanmelden meeloopdag kan vanaf 1 september

Wij vinden het belangrijk om het hele jaar door voorlichtingen en meeloopdagen te organiseren, zodat je in iedere fase van jouw studiekeuze de mogelijkheid hebt om onze opleiding beter te leren kennen.

Bekijk hier alle meeloopdagen